Täiendkoolitused tavainimesele

Tervisliku toitumise alused ja toidu valmistamine tööpäevadel aprill 2023 (läbi veebi!)

Kursused toimuvad kahepäevaste tsüklitena läbi Zoomi keskkonna. Kõikide õppepäevade algus on 9.30. Õppepäeva orienteeruv lõpp on 16.00-16.30. Õppepäeva pikkus on 8 tundi. Loe lisa SIIT.

Õppekava

TERVISLIKU TOITUMISE ALUSED JA TOIDU VALMISTAMINE

  • Kokku 48 tunditeooria- ja praktikaõpet (26h/22h vastavalt).
  • Õpilane saab palju lisalugemist ja toiduretsepte.
  • Hind 480 eurot (kolmes osas, kolm korda 160 eurot).

Sobib kõigile, ei pea jätkama toitumisnõustaja õppega. Koolitusel käsitletakse nii tervisliku toitumise aluseid kui õpetatakse neid praktikas rakendama. Soovijad saavad edasi õppida TOITUMISNÕUSTAJAKS.

ÕPPEPÄEVAD, ÕPETAJAD & ÕPPEPÄEVADE SISU LÄHITUTVUSTUS

25. – 26. aprill 2023
1. TSÜKKEL – TASAKAALUSTATUD TERVISLIKU TOITUMISE ALUSED
1. päev. TEOORIA. Annely Soots. 
2. päev. PRAKTILINE RAKENDAMINE. Triin Muiste.

23. – 24. mai 2023
2. TSÜKKEL – TASAKAALUS MENÜÜ RASVADE JA VALKUDE SEISUKOHAST
1. päev. TEOORIA: TOIDURASVAD JA -ÕLID. Annely Soots 
2. päev. PRAKTILINE RAKENDAMINE. Triin Muiste.

20. – 21. juuni 2023
3. TSÜKKEL – TASAKAALUS MENÜÜ SÜSIVESIKUTE SEISUKOHAST. TERVISLIK KEHAKAAL
1. päev. TEOORIA: SÜSIVESIKUD TOIDUS. Triin Muiste.
2. päev. PRAKTILINE RAKENDAMINE. KEHAKAAL. Triin Muiste.

Tervisliku toitumise alused ja toidu valmistamine nädalavahetustel aprill 2023 (läbi veebi!)

Kursused toimuvad kahepäevaste tsüklitena läbi Zoomi keskkonna. Kõikide õppepäevade algus on 9.30. Õppepäeva orienteeruv lõpp on 16.00-16.30. Õppepäeva pikkus on 8 tundi. Loe lisa SIIT.

Õppekava

TERVISLIKU TOITUMISE ALUSED JA TOIDU VALMISTAMINE

  • Kokku 48 tunditeooria- ja praktikaõpet (26h/22h vastavalt).
  • Õpilane saab palju lisalugemist ja toiduretsepte.
  • Hind 480 eurot (kolmes osas, kolm korda 160 eurot).

Sobib kõigile, ei pea jätkama toitumisnõustaja õppega. Koolitusel käsitletakse nii tervisliku toitumise aluseid kui õpetatakse neid praktikas rakendama. Soovijad saavad edasi õppida TOITUMISNÕUSTAJAKS.

ÕPPEPÄEVAD, ÕPETAJAD & ÕPPEPÄEVADE SISU LÄHITUTVUSTUS

29. – 30. aprill 2023
1. TSÜKKEL – TASAKAALUSTATUD TERVISLIKU TOITUMISE ALUSED
1. päev. TEOORIA. Annely Soots. 
2. päev. PRAKTILINE RAKENDAMINE. Triin Muiste.

13. – 14. mai 2023
2. TSÜKKEL – TASAKAALUS MENÜÜ RASVADE JA VALKUDE SEISUKOHAST
1. päev. TEOORIA. Annely Soots.
2. päev. PRAKTILINE RAKENDAMINE. Triin Muiste.

03.-04. juuni 2023
3. TSÜKKEL – TASAKAALUS MENÜÜ SÜSIVESIKUTE SEISUKOHAST. TERVISLIK KEHAKAAL
1. päev. TEOORIA: SÜSIVESIKUD TOIDUS. Triin Muiste.
2. päev. PRAKTILINE RAKENDAMINE. KEHAKAAL. Triin Muiste.