Tervisliku toitumise alused ja toidu valmistamine nädalavahetustel oktoober 2023 (kohapealne/läbi veebi)
Koolitused toimuvad Tallinnas, aadressil Pirita tee 26c-33 VÕI zoomi teel (oleneb, kui palju õpilasi kohapeal toimuvast õppest huvitatud on). Registreerides palun anda infot, kas sooviksite käia koolis kohapeal või eelistate veebiõpet. Õppepäevade algus on 9.30. Õppepäeva orienteeruv lõpp on 16.00-16.30. Õppepäeva pikkus on 8 tundi.
Vene keelt emakeelena kõnelevatel isikutel on võimalik osaleda venekeelses praktikagrupis (toimub paralleelselt eestikeelse praktikagrupiga). Teooriaõpe Tervisekoolis toimub eesti keeles, kuid õppematerjalid on saadaval nii eesti- kui venekeelsetena. Õppija peab valdama nii palju eesti keelt, et loengutest aru saada. Praktikumid toimuvad vene keeles ja praktikaõppes on õppijatel võimalik küsida küsimusi ning arutada teooriaosas ebaselgeks jäänud teemasid.
TERVISLIKU TOITUMISE ALUSED JA TOIDU VALMISTAMINE
- Kokku 48 tunditeooria- ja praktikaõpet (26h/22h vastavalt).
- Õpilane saab palju lisalugemist ja toiduretsepte.
- Hind 480 eurot (kolmes osas, kolm korda 160 eurot).
Sobib kõigile, ei pea jätkama toitumisnõustaja õppega. Koolitusel käsitletakse nii tervisliku toitumise aluseid kui õpetatakse neid praktikas rakendama. Soovijad saavad edasi õppida TOITUMISNÕUSTAJAKS.
ÕPPEPÄEVAD, ÕPETAJAD & ÕPPEPÄEVADE SISU LÄHITUTVUSTUS
21. – 22. oktoober 2023
1. TSÜKKEL – TASAKAALUSTATUD TERVISLIKU TOITUMISE ALUSED
1. päev. TEOORIA. Annely Soots.
2. päev. PRAKTILINE RAKENDAMINE. Triin Muiste.
18. – 19. november 2023
2. TSÜKKEL – TASAKAALUS MENÜÜ RASVADE JA VALKUDE SEISUKOHAST
1. päev. TEOORIA. Annely Soots.
2. päev. PRAKTILINE RAKENDAMINE. Triin Muiste.
2. – 3. detsember 2023
3. TSÜKKEL – TASAKAALUS MENÜÜ SÜSIVESIKUTE SEISUKOHAST. TERVISLIK KEHAKAAL
1. päev. TEOORIA: SÜSIVESIKUD TOIDUS. Mari-Liis Väli.
2. päev. PRAKTILINE RAKENDAMINE. KEHAKAAL. Triin Muiste.