Tervisliku toitumise alused ja toidu valmistamine nädalavahetustel märts 2024 (läbi veebi)
Kursused toimuvad kahepäevaste tsüklitena läbi Zoomi keskkonna. Kõikide õppepäevade algus on 9.30. Õppepäeva orienteeruv lõpp on 16.00-16.30. Õppepäeva pikkus on 8 tundi. Loe lisa SIIT.
TERVISLIKU TOITUMISE ALUSED JA TOIDU VALMISTAMINE
- Kokku 48 tunditeooria- ja praktikaõpet (26h/22h vastavalt).
- Õpilane saab palju lisalugemist ja toiduretsepte.
- Hind 480 eurot (kolmes osas, kolm korda 160 eurot).
Sobib kõigile, ei pea jätkama toitumisnõustaja õppega. Koolitusel käsitletakse nii tervisliku toitumise aluseid kui õpetatakse neid praktikas rakendama. Soovijad saavad edasi õppida TOITUMISNÕUSTAJAKS.
ÕPPEPÄEVAD, ÕPETAJAD & ÕPPEPÄEVADE SISU LÄHITUTVUSTUS
23. – 24. märts 2024
1. TSÜKKEL – TASAKAALUSTATUD TERVISLIKU TOITUMISE ALUSED
1. päev. TEOORIA. Annely Soots.
2. päev. PRAKTILINE RAKENDAMINE. Triin Muiste.
6. – 7. aprill 2024
2. TSÜKKEL – TASAKAALUS MENÜÜ RASVADE JA VALKUDE SEISUKOHAST
1. päev. TEOORIA. Annely Soots.
2. päev. PRAKTILINE RAKENDAMINE. Triin Muiste.
11. – 12. mai 2024
3. TSÜKKEL – TASAKAALUS MENÜÜ SÜSIVESIKUTE SEISUKOHAST. TERVISLIK KEHAKAAL
1. päev. TEOORIA: SÜSIVESIKUD TOIDUS. Mari-Liis Väli.
2. päev. PRAKTILINE RAKENDAMINE. KEHAKAAL. Triin Muiste.