Kuidas olla ja jääda saledaks? (2h)

Algus / Lõpp: 18.03.2024

Kohtade arv: Piiramata

Maksumus: 40€

Toimumise koht: zoom

Registreerimine:

LÜHITUTVUSTUS: Oled unistanud tervislikust kaalust ilma range dieedita? Tahaksid mõista, kuidas saavutada tasakaal toiduga ilma stressi ja piiranguteta?

Täiendkoolitus “Kuidas olla ja jääda saledaks?” on ka osa pikemast kursustest, mis on mõeldud tervisehuvilistele, kes ei soovi saada toitumisnõustajaks, aga soovivad enda või oma pere tarbeks sukelduda tervisliku toitumise maailma.

KOOLITUSEL KÄSITLETAVAD TEEMAD: 

  • Kaalutõusu soodustavad tegurid: süvene kaalutõusu põhjustesse ja õpi, kuidas neid teadlikult kontrollida.
  • Tervislik kaalulangetamine ilma dieedita: avasta tasakaalustatud toitumise võimalusi, mis toetavad kehakaalu langust ilma äärmuslike meetmeteta.
  • Isu regulatsioon: õpi mõistma keha signaale ning kuidas reguleerida isu tervislikul viisil.
  • Toiduga isu ja suhkrusõltuvuse mõjutamine: saavuta parem arusaam toidust, isust ja suhkrusõltuvusest ning õpi, kuidas neid positiivselt mõjutada.

KOOLITAJA: Koolitaja on toitumisterapeut, kokk ja Tervisekooli põhikoolitaja Triin Muiste.

Koolitaja Triin Muiste

TOIMUMISE AEG JA KOHT: Koolitus toimub 18. märtsil 2024 kell 17.00-19.00 zoomis.

KOOLITUSE MAKSUMUS: 40 eurot (sh käibemaks).

KUIDAS TULLA ÕPPIMA: Kirjuta oma soovist koolitusel osaleda silvia@tervisekool.ee.

Enne koolituspäeva toimumist saadetakse osalejale arve koolitusel osalemise eest ning osalemise link. Koolitus on järelevaadatav.

Tunned huvi kogu toitumiskursuse vastu?

Toitumiskursus tervisehuvilisele on uus 6-kuune kursus, mis koosneb 15 õppepäevast. Kursuse jooksul käsitleme keha toimimist. Õpime, millised on toitainete vajadused keha tõrgeteta toimimiseks ning kuidas organismi protsesse toitumisega teadlikult toetada. Kursus koosneb kahest osast: tervisliku tasakaalustatud toitumise alused ja päevamenüü planeerimine & haigused, mille puhul on oluline tervislik tasakaalus toitumine. Uus kursus alustab 15. jaanuaril 2024.

Lisainfot uuri SIIT.