Toortoidu töötuba

Toortoidu valmistamise töötuba
9. mail 2019 17:30 – 20:30 
Tallinnas, Pirita tee 26c-33 Tervisekooli ruumides

Töötoa eesmärk on anda soovitusi ja inspireerivaid näpunäiteid, kuidas muuta igapäevane toidutegemine meeliköitvamaks. Julgustame kasutama rohkem värsket töötlemata toorainet!

Töötuba on mõeldud eeskätt neile, kes soovivad rikastada oma toidulauda toortoitudega ning leida uusi alternatiive harjumuspärastele roogadele. Paljud toorained, mida töötoas kasutame, on mahedad ja toodud otse päikeselisest Itaaliast.

Kõik toidud, mida töötoas valmistame, on gluteenivabad, laktoosivabad, kaseiinivabad, munavabad ning ilma lisatud suhkruta.

Töötoas valmistame ja sööme koos mitmeid hõrgutavaid toite:
• aedviljalasanje
• täidetud kirsstomatid karulaugupestoga (või petersellipestoga)
• aedviljarõngad erinevate dipikastmetega
• aedviljasalati tacod
• marjasmuuti kohapeal valmistatud mandlipiimaga
• toortort

Töötuba kestab 17.30 - 20.30.
Ruumi suurusest tingituna on kohtade arv piiratud.

Osalemiseks on vajalik eelregistreerimine! Osaluspanus on 40 eurot, koha töötoas tagab osaline ettemaks 20 eurot.
Oma tulekust anna palun teada e-kirjaga aadressil hiie@sidrunmeliss.ee.
Lisainfot saab küsida telefonil 55606876 (Hiie).


Hiie on läbinud Annely Sootsi Koolituse Tervisekoolis toitumisnõustaja, tervisenõustaja toitumise alal ning toitumisterapeudi õppe. Ühtlasi on tal ka kokandusalane baasharidus. Toiduvalmistamine on Hiie kirg! Nüüdseks on Hiie leidnud mooduse, kuidas valmistada toitu nii, et see oleks nii tervislik kui ka maitsev.

Liivia on lõpetanud Annely Sootsi Koolituse Tervisekooli toitumisnõustaja õppe ning täiendanud end erialastel kursustel nii Eestis kui välismaal. Viimased 7 aastat elab Liivia Itaalias ning töötab sealses cateringi-firmas. Ka Itaalias viib Liivia läbi erinevaid toitumisalaseid töötubasid, tema suureks kireks mahetoitlus ja toortoitlus.