Toiduainete tervistav toime

Roheline tee jt joogid (Tervislik toitumine rubriigis)

Kurkum.
Kristina Mäemets-Allas. toitumisnõustaja õpe, 2015

Peedimahl vererõhu alandajana. Anneli Kõiv, toitumisnõustaja õpe, 2016.
Punapeedi mahl – mullamaitseline elujõu andja. Tiiu Vihalemm, biokeemik, toitumisteadlane. Artikkel ajakirjast Toitumisteraapia nr. 7, 2013

Mereannid, Triin Muiste, saab lugeda ajakirjast Toitumisteraapia nr. 16, "Tervistava dieedi otsinguil", 2015

Artiklid ajakirjast Toitumisteraapia nr.2. 2012.
Kapsa tervislikkus. Kapsa hapendamine ja hapukapsa tervislikkus. Anneli Ratas ja Annely Soots
Kikerherned ja hummuse retsepte, Laura Paju
Piima poolt ja vastu. Sirli Kivisaar.
Taimsed piimad. Kristiina Singer
Teraviljavalgust gluteenist ja piimavalgust kaseiinist pärit morfiinitaolised ühendid ja nende mõju väljendused ja intervjuu Oslo Ülikooli professori Karl Reiheltiga. Annely Soots, ajakirjast Toitumisteraapia nr. 2, 2012.

Salatioopium. Artikkel ajakirjast Toitumisteraapia nr. 8, Uni, 2013 

Idandamine ja võrsete kasvatamine. Ille Ojamaa ja Annely Soots. 

Läätsed. Laura Paju, Via Naturale konsultant, toitumisnõustaja, 2011.

Must pipar ja piperiin. 

Kalade tervislikkus ja kalatoidud. Liina Siveer, toitumisnõustaja, 2015

Jaanikaun ehk kaarob. Silja Paulus Jürs, 2016

Magus jakoonijuur. Krista Kaur, 2016