Toiduainetest

UUS RAAMAT! "Toiduainete tervistav toime", Tervisekool 2019. Raamat sisaldab palju informatsiooni erinevate toiduainete koostise ja tervislikkuse kohta, 314 lehekülge. Telli raamat.


NB! Kapsad kuuluvad ristõieliste sugukonda (Brassicaceae) ja kapsasrohu perekonda (Brassica)

Kapsaste tervislikkus. Anneli Ratas ja Annely Soots.Toitumisteraapia nr.2, 2012. Üle vaadatud 2019.
Kapsa hapendamine ja hapukapsa tervislikkus. Annely Soots. Toitumisteraapia nr.2, 2012. Üle vaadatud 2019.
Brokoli toitaineline koostis ja kasulikkus tervisele. Tõlge Marika Kiil, 2018

Šokolaad - kuninglik maius. Urmas Soots. Toitumisteraapia nr. 5, 2012. Üle vaadatud 2019.

Kookosrasv ja verelipiidid. Referaat, Helerin Äär, 2018

Roheline tee jt joogid (Tervislik toitumine rubriigis)

Peedimahl vererõhu alandajana. Anneli Kõiv, toitumisnõustaja õpe, 2016.
Punapeedi mahl – mullamaitseline elujõu andja. Tiiu Vihalemm, biokeemik, toitumisteadlane. Artikkel ajakirjast Toitumisteraapia nr. 7, 2013

Artiklid ajakirjast Toitumisteraapia nr. 2. 2012. Üle vaadatud 2019.
Kikerherned ja hummuse retsepte, Laura Paju
Piima poolt ja vastu. Sirli Kivisaar.
Taimsed piimajoogid. Kristiina Singer
Teraviljavalgust gluteenist ja piimavalgust kaseiinist pärit morfiinitaolised ühendid ja nende mõju väljendused ja intervjuu Oslo Ülikooli professori Karl Reiheltiga. Annely Soots, ajakirjast Toitumisteraapia nr. 2, 2012.
Seened meie toidulaual. Stella Jakobson, 2012

Kinoa. Ajakirjast Toitumisteraapia nr. 3, 2012. Üle vaadatud 2019.

Salatioopium. Artikkel ajakirjast Toitumisteraapia nr. 8, Uni, 2013 

Idandamine ja võrsete kasvatamine. Palju toitumisjuhiseid www.toitumisjuhised.ee

Läätsed. Laura Paju, Via Naturale konsultant, toitumisnõustaja, 2011.

Must pipar ja piperiin. 

Kalade tervislikkus ja kalatoidud. Liina Siniveer, toitumisnõustaja, 2015

Jaanikaun ehk kaarob. Silja Paulus Jürs, 2016

Magus jakoonijuur. Krista Kaur, 2016